Masło Shea 100 G
15% zniżki
€8,89
€10,50
Cena jednostkowa
/
Niedostępny
Podatek wliczony w cenę. Wysyłka i rabaty obliczane przy kasie.
Kos | SKU:
906068642
Masło Shea 100 G ...został zamówiony u dostawcy i zostanie wysłany, gdy tylko będzie ponownie dostępny.
Koszty i Czas Dostawy
Koszty i Czas Dostawy
- Zamówienie zrealizowane w 24h
- Włochy, w tym wyspy, Darmowa dostawa od 49,90€
- Zamówienia poniżej 49,90€: 4,99€
- Europa od 11€
Płatności
Płatności
Dane płatności są przetwarzane w sposób bezpieczny. Nie przechowujemy danych karty kredytowej ani nie mamy dostępu do danych waszej karty kredytowej.
Zwroty i Rekompensaty
Zwroty i Rekompensaty
Możesz zwrócić i otrzymać zwrot pieniędzy za artykuł w ciągu 30 dni. Zobacz pełną informację tutaj.

Czy potrzebujesz pomocy?
Nasza obsługa klienta jest tutaj, aby Ci pomóc!
- Skontaktuj się z nami telefonicznie, e-mailem lub przez WhatsApp, od poniedziałku do piątku, w godzinach 9:00 - 20:00.
- W przypadku najczęściej zadawanych pytań, takich jak śledzenie zamówienia lub sprawdzenie jego statusu, możesz liczyć na naszą sztuczną inteligencję, dostępną 24/7.
Zawsze jesteśmy po Twojej stronie, aby zapewnić Ci szybką i skuteczną pomoc!
Opis
Opis
MASŁO SHEA 100 G
MASŁO SHEA
Opis
Masło shea [Butyrospermum parkii Kotzkji (Rodzina: Sapotaceae)] pozyskiwane z drzewa masłosza (Butyrospermum parkii Kotzkji), występującego w Afryce tropikalnej. Masło shea jest jednym z najbardziej interesujących lipidów z kosmetycznego punktu widzenia. O konsystencji pastowatej, o słodkim zapachu i smaku, jest bogate w niesaponifikowalne i jest cennym produktem w przypadku zmarszczek i rozstępów. Jako produkt całkowicie naturalny, może wykazywać lekką ziarnistość i nierówną powierzchnię.
Składniki
Masło z masłosza parkii.
Przechowywanie
Termin ważności przy nienaruszonym opakowaniu: 30 miesięcy.
Format
Opakowanie 100 g.
Masło shea [Butyrospermum parkii Kotzkji (Rodzina: Sapotaceae)] pozyskiwane z drzewa masłosza (Butyrospermum parkii Kotzkji), występującego w Afryce tropikalnej. Masło shea jest jednym z najbardziej interesujących lipidów z kosmetycznego punktu widzenia. O konsystencji pastowatej, o słodkim zapachu i smaku, jest bogate w niesaponifikowalne i jest cennym produktem w przypadku zmarszczek i rozstępów. Jako produkt całkowicie naturalny, może wykazywać lekką ziarnistość i nierówną powierzchnię.
Składniki
Masło z masłosza parkii.
| Średnia analiza procentowa | |
|---|---|
| Kwas stearynowy | 49-50% |
| Kwas oleinowy | 36-41% |
| Kwas palmitynowy | 3-8% |
| Kwas linolowy | 2-6% |
| Niesaponifikowalne | 5-12% |
Przechowywanie
Termin ważności przy nienaruszonym opakowaniu: 30 miesięcy.
Format
Opakowanie 100 g.
Szczegóły Produktu
Szczegóły Produktu
-
Format
-
Waga netto
-
Termin ważności po otwarciu
-
Klasa legislacyjna
-
Produkt odliczany
